Aanzet sponsorplan

We hebben een begin gemaakt met het opzetten van een sponsorplan. We hebben ervoor gekozen om bepaalde kosten volledig voor onze rekening te nemen en hiervoor geen sponsors te zoeken. De auto en de in de lijst “wij nemen mee” met ‘Nee’ gemarkeerde goederen zijn voor onze rekening. Daarnaast willen we natuurlijk zoveel mogelijk voor de Riders Gambia proberen te realiseren en daarvoor hebben we wel de hulp van sponsors nodig.

Een deel van die behoefte kunnen we goed in kaart brengen en die zijn reeds benoemd. Daarnaast speelt de financiering van het project – eigenlijk subsidiëring daarvan tot het zelfstandig kan draaien. Het sponsorplan is onze eerste opzet om daar invulling aan te geven.

Omdat het nog een opzet is en we een aantal behoeften mogelijk concreter kunnen invullen dan “euro’s” hebben we (nog) geen rekeningnummer vermeld. Eind april brengen we een bezoek aan Riders en hopen dan in gesprekken met de betrokkenen tot een betere inventarisatie te komen van de behoeften en de prioriteiten.

Gelddonaties zullen ter zijner tijd op een speciale rekening gestort kunnen worden – een rekening die na overhandigen van het tegoed aan het project ook openbaar gemaakt kan worden aan hen die daar belang bij hebben. (Sponsors en donateurs zijn per definitie belanghebbende).

Overhandigen van het tegoed zal bij aankomst in Gambia op symbolische wijze plaats vinden door middel van een hele grote cheque waarop alle namen van alle sponsors en donateurs staan. We gaan uiteraard niet met grote contante bedragen rond rijden. De overdracht zal per bank gaan zodat ook die transactie verantwoord kan worden.

Lees ons voorlopige sponsorplan.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Sponsor, Voorbereidingen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Aanzet sponsorplan

 1. hein zegt:

  Gijs, Karin,
  geweldige site, met heel veel links,net niet “te complex”!! Hartstikke leuk, en compleet, ook voor de eerste lezer! Kom nu echt een beetje in jullie aanloop van dit geweldige avontuur, met een goed geregiseerd en praktisch doel; ben benieuwd wat jullie in april aan bevindingen opdoen.
  Wel een beetje jalours met de huidige temperaturen hier!

  groet
  hein

 2. Lian Nuyten zegt:

  Hallo Karin en Gijs, geweldig om jullie op deze site te kunnen volgen en te zien hoe jullie in de voorbereiding bezig zijn om aan de grote uitdaging te beginnen. Een geweldige missie en een geweldig doel! Groetjes, Peter en Lian – http://www.gambiagids.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>