Supporters en Sponsors

Overzicht van personen en instellingen die op een of andere wijze bijdragen of bijgedragen hebben aan de realisatie van deze expeditie / challenge

Als  uitgangspunt hebben we ervoor gekozen om alleen sponsors voor het project te zoeken en accessoires c.q. reserve onderdelen voor de auto die bij de auto blijven en een meerwaarde voor het project hebben.

De auto en zaken als overnachtingskosten, levensmiddelen,  brandstof, smeermiddelen, koelvloeistof e.d. zullen we zelf tijdens de tocht verbruiken en vallen daarom niet onder de te sponsoren materialen. Dit zijn kosten die bij ‘het avontuur’ horen – onze vakantie – en waar het project of de lokale bevolking geen voordeel van heeft. Het idee is dat wat een sponsor bijdraagt, of dat nu geld is of een of meerdere (hulp)goederen, volledig ten goede moet komen aan het project.

Financiële giften kunt u direct overmaken op:
SNS Bank 87.30.92.481 t.n.v. Riders for Health
o.v.v. Voertuigenproject Gambia

Zie voor meer informatie ons Sponsorplan ; uw gift is in principe fiscaal aftrekbaar.

Op de pagina wij nemen mee… is een overzicht te vinden van ons boodschappenlijstje – dat is nu nog een incompleet en wat chaotisch tabelletje – waarop te zien is wat we reeds beschikbaar hebben, wat we nog nodig hebben en of we daarvoor eventueel een sponsor willen. Ongeacht of we nu wel of geen sponsors vinden, de handschoen is opgepakt en we gaan.

Met supporters bedoelen we mensen die ons, metaal en fysiek, steunen en gesteund hebben op een dusdanige manier dat hun naam niet overmeld mag blijven – zij hebben het immers mede mogelijk gemaakt om dit avontuur aan te gaan.

Sponsors

Autobedrijf Hans Saris 4×4 Valburg

http://www.saris4x4.nl

De DesertBeagle gepresenteerd door Jip Saris

De DesertBeagle gepresenteerd door Jip Saris

Zonder autobedrijf Saris4x4 – en met name Jip Saris himself – zou onze DesertBeagle geen realiteit zijn geworden. Wij bedanken alle medewerkers van Hans Saris voor hun inzet, enthousiasme en betrokkenheid om van de DesertBeagle dat te maken wat hij nu is: een all-round Riders for Health voertuig dat nog vele jaren de noodzakelijke hulp en ondersteuning kan bieden waar dat maar nodig is.

TSM rijtrainingen

http://www.tsmrijtrainingen.nl
Persoonlijke training en begeleiding voor het off-road handlen van de DesertBeagle en talloze tips en adviezen t.a.v. de Do en Donots.

Piet Brands V.O.F. – Daihatsu dealer

http://www.brandsautos.com
Service en onderhoud Feroza & Rocky – technische vraagbaak

Tiny Zandstra (particulier/hondenkennel)

Baby- en Kinderkleding, handgemaakt.

Supporters

Jessica, Hein en Wietske Visser

Onze buren en steun en toeverlaat bij dit project (en niet alleen dit project). Onvermoeibaar en altijd bereid om tijd en aandacht te investeren. Met name de technische inbreng van Hein is van onschatbare waarde.

Stichting Riders for Health Benelux

http://www.riders.nl
Alle bestuursleden en vrijwilligers van de Stichting Riders for Health, met name Anita en Wander van der Burg, die je zelfs ‘s avonds laat nog uit hun bed kan bellen voor feedback.

All members of the administration as well as all volunteers and especially Anita and Wander van der Burg who never complain even when they are called in the middle of the night for feedback.

Therese Drammeh

http://www.riders.org
De program director van Riders for Health in Gambia. Een schat van een vrouw die je zelfs bij tegenslagen kan opbeuren. We hebben haar in februari 2011 persoonlijk ontmoet en dat heeft een bijzondere indruk op ons gemaakt. We zijn trots om voor haar en haar ‘club’ te mogen rijden.

The program director of Riders for Health in the Gambia. A wonderful woman who is capable of cheering you up even if things go wrong. We had the pleasure of meeting her in Februari 2011 and she made a deep impression on us. We are proud to drive on behave of her and her ‘bunch’.

1 Reactie op Supporters en Sponsors

  1. Pingback: DesertBeagle on-the-road | Dream Reality